PERDE YIKAMA

Ataşehir perde yıkama firması İstanbul genelinde perde yıkama alanında göstermiş olduğu performansı ve gün geçtikçe artan müşteri portföyü ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Perde yıkama çok hassas olunması gereken bir yıkama işlemi olması nedeniyle stor perde yıkama işinin uzman ekiplerce yapılması gerekmektedir.


Hassas bir konu olan perde yıkama işleminin sağlıklı bir yıkama ve temizleme şartlarının oluşabilmesi için perdeler dikkatli bir şekilde yerinden çıkartılması gerekmektedir.

Stor ve zebra perdelerde kullanılan mekanizma ve aparatların sökme yıkama ve takma işlemlerinde kesinlikle zarar görmemeleri gerekmektedir.


Aksi taktirde stor perde veya zebra perde mekanizmallarının zarar görmeleri halinde perdeler kllanılamaz hale gelebilir.Perde Yıkama firmamız son teknoloji ürünü perde yıkama makinaları ile hizmet vermektedir.


İnsan sağlığına zararsız deterjanları kullanarak siz değerli müşterilerimizin sağlığını düşünmeyi öncelikli olarak ilke edinmiştir. Perdeleriniz itina ile yıkanmakta ve ilk günkü gibi pırıl pırıl olarak yerine takılmaktadır.
 



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 S

 

 

 

 ANA SAYFA - KURUMSA L - PERDE YIKAMA - TÜL PERDE YIKAMA - FON PERDE YIKAMA - STOR PERDE YIKAMA - ZEBRA PERDE YIKAMA - SERVİS BÖLGELERİMİZ

 

 

Copyright © - All Rights Reserved -2019 - Powered By İpekci Bilgisayar