STOR PERDE YIKAMA
Stor perde yıkama konusunda firmamız istanbul anadolu yakasında en çok tercih edilen firmalarından biridir.Stor  perde yıkaması çok zahmetli ve uzun süren bir işlemden geçmektedir.

 

Stor perde yıkama da perdeniz ataşehir perde yıkama güvencesi altındadır.Herhangi bir bozulma riskine karşı perdelerinizi en son teknoloji ile garantili olarak yıkıyoruz.

Ayrıca perdeleriniz ve tüm perde çeşitleriniz özel eğitilmiş tecrubeli elemanlarımız  tarafından buyuk bir özenle yerinden sökülüp yıkanıp ve temizlenme aşamasından sonra yerine takılmaktadır.

 

Ataşehir perde yıkama hizmet bölgeleri: Ataşehir perde yıkama, Ümraniye perde yıkama, Kadıköy perde yıkama, Küçük Bakkalköy perde yıkama, sancaktepe perde yıkama, Bağdat caddesi perde yıkama, Çekmeköy perde yıkama, Üsküdar perde yıkama, Ferhatpaşa perde yıkama, İçerenköy perde yıkama olarak hizmet vermektedir.

 

Perdelerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Alo perde yıkama olarak her türlü perdeleriniz yıkama veya sökme takma işleminde yaşanan herhangi bir bozulma veya deformasyona karşı garantili olarak yıkanır.
 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 S

 

 

 

 

 

 ANA SAYFA - KURUMSA L - PERDE YIKAMA - TÜL PERDE YIKAMA - FON PERDE YIKAMA - STOR PERDE YIKAMA - ZEBRA PERDE YIKAMA - SERVİS BÖLGELERİMİZ

 

 

Copyright © - All Rights Reserved -2019 - Powered By İpekci Bilgisayar