PERDE SATIŞ

Perde satış konusunda uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz.siz değerli müşterilerimize zengin renk ve model çeşitlerimizle en uygun fiyatlar ve yüksek kalite işçilikle hazırlayarak sizlere sunuyoruz.

 

Çünkü biz yalnız perde satış ,yıkama ve ev tekstili üzerine profesyonel ekibimizle sizlere son teknoloji ve modellerle hizmet vermekteyiz.

Seçmiş olduğunuz modeller buyuk bir titizlikle hazırlanır ve sizlere garantili olarak teslim edilir.Zebra perde, stor perde, balon perde, katlamalı mekanizmalı perde, dikey perde, jaluzi, fon ve farbalı modeli perdelerinizi yani A'dan Z'ye bütün perde çeşitleri sizlere en uygun seçenekleri sunmaktayız.

 

Ataşehir perde yıkama hizmet bölgeleri: Ataşehir perde yıkama, Ümraniye perde yıkama, Kadıköy perde yıkama, Küçük Bakkalköy perde yıkama, sancaktepe perde yıkama, Bağdat caddesi perde yıkama, Çekmeköy perde yıkama, Üsküdar perde yıkama, Ferhatpaşa perde yıkama, İçerenköy perde yıkama olarak hizmet vermektedir.

 

Müşterilerimize en uygun seçenekleri uygun fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla  Sınırsız renk ,desen ve modellerle siz değerli müşterilerimize garantili olarak sunmaktayız.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 S

 

 

 

 ANA SAYFA - KURUMSA L - PERDE YIKAMA - TÜL PERDE YIKAMA - FON PERDE YIKAMA - STOR PERDE YIKAMA - ZEBRA PERDE YIKAMA - SERVİS BÖLGELERİMİZ

 

 

Copyright © - All Rights Reserved -2019 - Powered By İpekci Bilgisayar