KURUMSAL

 

 

Ataşehir Perde Yıkama

Perde ve ev tekstili temizliği konusunda ataşehir perde yıkama olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz...
Çünkü biz yalnız perde ve ev tekstili üzerine profesyonel ve deneyimliyiz. Perdelerinizi evinizden veya işyerinizden alıyoruz temizliğini yapıyoruz, gerekirse tadilatını yapıyoruz ve tekrar yerine takıyoruz.


Artık perde temizliği kabus olmaktan çıkıyor, zebra perde, stor perde, balon perde, katlamalı mekanizmalı perde, dikey perde, jaluzi, fon ve farbalı modeli perdelerinizi yani A'dan Z'ye bütün perde çeşitleri temizliği yapılır.


Ataşehir perde yıkama hizmet bölgeleri: Ataşehir perde yıkama, Ümraniye perde yıkama, Kadıköy perde yıkama, Küçük Bakkalköy perde yıkama, sancaktepe perde yıkama, Bağdat caddesi perde yıkama, Çekmeköy perde yıkama, Üsküdar perde yıkama, Ferhatpaşa perde yıkama, İçerenköy perde yıkama olarak hizmet vermektedir.


Evinizi ve ofisinizi taşırken, mevcut perdelerinizi mutlaka perde montajını bilen bir profesyonele yaptırmalısınız. Perdelerinizin montajı firmamız montaj ekibi tarafından en iyi şekilde firma güvencesinde yapılır.
Ataşehir perde yıkama kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlayan yenilikçi bir kuru temizleme hizmetidir.



 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 ANA SAYFA - KURUMSA L - PERDE YIKAMA - TÜL PERDE YIKAMA - FON PERDE YIKAMA - STOR PERDE YIKAMA - ZEBRA PERDE YIKAMA - SERVİS BÖLGELERİMİZ

 

 

Copyright © - All Rights Reserved -2019 - Powered By İpekci Bilgisayar